Πώληση Μονοκατοικία, Swierklaniec, śląsk, Πολωνία, Orzech

Πώληση - Cod. 29090

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 330 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΣΠΙΤΙ (πολύ άνετα) σε Świerklaniec!
Κομψή και μοντέρνα μονοκατοικία (3 ορόφων) με συνολικό εμβαδόν 330 m2 (εμβαδόν 285 m2) βρίσκεται σε οικόπεδο της περιοχής. 706 m2. Βρίσκεται σε ένα πολύ ελκυστικό τμήμα της Σιλεσίας Οικισμού - Świerklaniec. Σε άμεση γειτνίαση υπάρχουν καταστήματα, ιατρική κλινική, νηπιαγωγεία, σχολεία και άλλα σημεία λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών, καθώς και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος, πεζοδρόμια στρωμένα με πέτρες. Ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον με ένα τέλειο συνδυασμό και των δύο στο κέντρο της Piekary Slaskie και τους αυτοκινητόδρομους.
Το κτίριο με πλήρη υπόγειο, στο κελάρι: 2 δωμάτια και ένα γυμναστήριο και ένα τραπέζι μπιλιάρδου και ένα γκαράζ για δύο θέσεις. Στο ισόγειο: χωλ, ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι συνδέεται με την κουζίνα και την έξοδο προς την ταράτσα και το δωμάτιο, μπάνιο και γραφείο. Κουζίνα χτισμένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες οικιακές συσκευές. Στο πάτωμα: 3 δωμάτια (το καθένα με μπαλκόνι), dressing room και μπάνιο και μια μικρή οικονομία δωμάτιο. Κάθε όροφος είναι περ. 110 m2. Στον τελευταίο όροφο: ένα ανοικτό χώρο για να προσαρμόσει την κρίση (περίπου 60m2..). Δάπεδα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πάνελ και κεραμίδια. Ξύλινα παράθυρα με εκπληκτική παραθυρόφυλλα. Hip οροφή καλύπτεται με κεραμικά πλακίδια. γύψο κτίριο καλύπτονται με στολίδια κλίνκερ τούβλο. Μέρος του οικοπέδου άνοιξαν, το υπόλοιπο είναι όμορφο κήπο. Στον κήπο: ξύλινο κιόσκι. στερεά φράχτη και αυτόματη πόρτα. Το σύνολο είναι εξοπλισμένα με κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου και τζάκι με διανομή 2 δωμάτια στον όροφο. Όλα τα υλικά της επιφάνειας, το υψηλής ποιότητας σπίτι διακοσμημένο με γούστο και κατοικήσιμη αμέσως. Τοποθεσία βολικό για γρήγορη πρόσβαση σε κάθε πλευρά της Σιλεσίας οικισμό. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ !! 1

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB