Πώληση Μονοκατοικία, Sandomierz Koprzywnica, Świętokrzyskie, Πολωνία, Rynek 34

Πώληση - Cod. 31926

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Όμορφη κατοικία προς πώληση στην Koprzywnica, κοντά στην πόλη του Sandomierz
 
Αυτό το όμορφο σπίτι βρίσκεται σε μια μικρή πόλη της Koprzywnica, σε μικρή απόσταση από μια υπέροχη και ιστορική πολωνική πόλη Sandomierz. Το σπίτι βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της παλαιάς αγοράς Koprzywnica και έχει συνολική επιφάνεια περίπου. 300 τ.μ. σε τρεις ορόφους. Το κτίριο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα (συμπεριλαμβανομένων νέων παραθύρων, ανακαινισμένης πρόσοψης, στέγης και εσωτερικού χώρου).

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα γραφικό οικόπεδο 11 στρεμμάτων με χαριτωμένο κήπο. Υπάρχει επίσης ένα επιπλέον κτίριο στο οικόπεδο, αποτελούμενο από έναν ξενώνα (με ένα πλήρες μπάνιο και μια βεράντα), δύο γκαράζ και ένα βοηθητικό δωμάτιο.
 
Το οικόπεδο είναι καλά διατηρημένο και διατηρείται σε άψογη κατάσταση!

Η κύρια κατοικία αποτελείται από τρία επίπεδα:
- Επίπεδο "0" - με είσοδο απευθείας από το δρόμο και μια κύρια πύλη για είσοδο στην ιδιοκτησία. Αυτό το επίπεδο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εμπορική δραστηριότητα (ιστορικά υπήρχε φαρμακείο).
- Επίπεδο "1" - με ανεξάρτητη είσοδο από την πλευρά του σπιτιού, αυτό είναι ένα κυρίως καθιστικό. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια (με 2 μπαλκόνια), μεγάλο μπάνιο με παράθυρο, φωτεινή κουζίνα με τραπεζαρία και καθιστικό.
- Επίπεδο "-1" - με άλλη ξεχωριστή είσοδο κατευθείαν από τον κήπο, αυτό το επίπεδο έχει ένα άλλο υπνοδωμάτιο, ένα μικρό μπάνιο, πλυσταριό, λεβητοστάσιο και αποθήκη. .
Και τα τρία επίπεδα συνδέονται με μία σκάλα.
 
Το σπίτι διαθέτει όλες τις απαραίτητες παροχές: αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό (από δημόσια πηγή νερού και ιδιωτικό πηγάδι), internet, τηλέφωνο, τηλεόραση. Το σπίτι ως κεντρική θέρμανση.
 
Αυτή η θέση έχει μια εξαιρετική τοποθεσία και προσφέρει μια μεγάλη αίσθηση της ιδιωτικής ζωής. Υπάρχουν παντοπωλεία, σχολείο, κέντρο υγείας καθώς και λίγα ιστορικά μνημεία στην άμεση γειτονιά του σπιτιού. Η περιοχή Koprzywnica περιβάλλεται επίσης από τεράστιο ξύλινο χώρο.

Οι ιδιοκτήτες πωλούν αυτό το ακίνητο λόγω αλλαγής κατοικίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB