Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Kielce, Świętokrzyskie, Πολωνία, Opielinskiej 21

Πώληση - Cod. 31451

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 1 m²
  • Αριθμός δωματίων: 60
  • Όροφος: 4

Προς πώληση :
Το κτίριο των 4 ορόφων έχει προσαρμοστεί για γραφείο, εξυπηρέτηση και εμπορικούς σκοπούς καθώς και για σκοπούς παραγωγής συνολικής επιφάνειας 1.400 τετραγωνικών μέτρων (εσωτερική επιφάνεια) που βρίσκεται σε 3.820 τετραγωνικά μέτρα (το μεγαλύτερο μέρος της οικοδομής) σε αγροτεμάχιο στο κέντρο της πόλης Kielce 200.000 - που βρίσκονται στη μέση μεταξύ της Βαρσοβίας και του Κρακοβιού, το κεφαλαιοκρατοκρατικό κράτος).
 Το κτίριο είναι ιδανικό για γραφείο, υπηρεσίες, ιατρικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς. Η γη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, στην περιοχή με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Σε κοντινή απόσταση από μεγάλη κατοικημένη περιοχή.
Επί του παρόντος, πάνω από 100 θέσεις εργασίας μπορούν να δημιουργηθούν στο κτίριο, και το δεύτερο μέρος της γης επιτρέπει περαιτέρω, πιθανή επέκταση του κτιρίου.
 Το κτίριο χτίστηκε το 2000-2005 (ανανεώθηκε και επεκτάθηκε το 2010) και διευκολύνεται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και το σύγχρονο σύστημα πληροφορικής (οπτική ίνα, δική του server, τηλεοπτικό σύστημα παρακολούθησης). Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ένας μεγάλος αριθμός σημείων στάθμευσης, ο οποίος είναι μοναδικός στο κέντρο της πόλης.
Λαμβάνοντας υπόψη τα νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα υγείας που βρίσκονται σε στενή γειτονιά, μια από τις πιθανές χρήσεις του κτιρίου μπορεί να είναι η ιατρική, η αποκατάσταση, η φροντίδα ή οι αγορές.
Το κτίριο είναι ένα εξαιρετικό σημείο για υπηρεσίες όπως ιατρικές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές κ.λπ.
 Υπόγειο: τουαλέτες, αποθηκευτικοί χώροι, εργοστάσια βλάστησης, αίθουσα μανδύα, δωροδοχεία και βοηθητικά δωμάτια. Όλα διευκολύνθηκαν σε παράθυρα πλήρους απασχόλησης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώρος εργασίας.
 Ισόγειο: αίθουσα και υποδοχή, 5 μεγάλα γραφεία, 3 τουαλέτες, κοινωνικοί και υγειονομικοί χώροι, αίθουσες παραγωγής και αποθήκες
 1ος όροφος: 9 μεγάλα γραφεία, 2 τουαλέτες, εξωτερικό γραφείο (γραμματεία), βοηθητικό δωμάτιο, κοινωνικές αίθουσες, αίθουσα παραγωγής
 Σοφίτα / σοφίτα: 4 γραφεία, 2 τουαλέτες, βοηθητικά και κοινωνικά δωμάτια, 2 αίθουσες παραγωγής,
Δύο υπνοδωμάτια
Όλα τα διαθέσιμα μέσα: συστήματα ύδρευσης, αποχέτευσης και βροχής, ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, τηλεθερμικό σύστημα, οπτικές ίνες, σύστημα παρακολούθησης τηλεόρασης.
Επιπλέον: σύστημα τεχνητού αερισμού, ανελκυστήρας εμπορευμάτων, πλατφόρμα φόρτωσης / ράμπα
30 θέσεις στάθμευσης - με δυνατότητα δημιουργίας περισσότερων.
Τιμή: 900.000 EUR (για πιθανή διαπραγμάτευση)
Τιμή: 3.900.000 PLN (περίπου 925.000 ευρώ)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB