Πώληση Γκαρσονιέρα, Krakow, Małopolskie, Πολωνία, Prusa 21

Πώληση - Cod. 30040

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 35 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 3

Όμορφη στούντιο (35 m2) σε μια προνομιακή τοποθεσία στην περιοχή του Salwator, Κρακοβία. Ένα ξεχωριστό μεγάλο δωμάτιο (20 m2), ξεχωριστή κουζίνα με μικρή τραπεζαρία, μπάνιο (τουαλέτα, μπάνιο), αίθουσα? παράθυρα έχουν θέα στην ηλιόλουστη αυλή? άποψη αυτή δεν επισκιάζεται από άλλα κτίρια.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πριν από μερικά χρόνια. Είναι επιπλωμένο και περιλαμβάνει ένα πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο, ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων. Διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης. Κελάρι συμπεριλαμβάνεται στην πώληση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο όροφο ενός ανακαινισμένου και καλά διατηρημένο κτίριο. Δρόμος. Προύσα? 10 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία της Παλιάς Αγοράς, 3 λεπτά για να Błonia και Βιστούλα λεωφόρους. Η τοποθεσία καθιστά το ιδανικό διαμέρισμα για επένδυση! Πολύ κοντά στην πλατεία στο Stawach, καταστήματα και καλή δημόσια συγκοινωνία με την πόλη.
Το διαμέρισμα είναι σήμερα μισθωμένο από την επίσκεψη επαγγελματική και η συμφωνία ενοικίασης μπορεί να καταγγελθεί εντός δύο μηνών. Το διαμέρισμα μπορεί να νοικιαστεί μέσα σε 2-4 ημέρες από την ημερομηνία της διαφήμισης.
Νομικό καθεστώς: πλήρη κυριότητα και να μην εκτίθεται σε οποιεσδήποτε οικονομικές υποχρεώσεις? τόπος έχει τη δική του κτηματολογίου της. Οι πωλήσεις μπορεί επίσης να γίνει με το σημερινό εξοπλισμό.
Παρακαλώ e-mail απευθείας από τον ιδιοκτήτη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB